28 червня 2016

, ,

Fresh Juice - Освіжаюча вода для обличчя та тіла Lime & Aloe


Всім привіт! На більшій території України зараз неймовірна спека... У Львові ж, як не дивно, похмура погода і навіть був дощик. Не буду дражнити вас, а розкажу про освіжаючу водичку, яка стане в нагоді спекотним літом. З'явилася ця "помічниця" у мене вже давно, а саме ще минулого літа. Я її розпробувала і вирішила розказати про неї і вам. Коштувала ця баночка на той момент смішну ціну, тому я не роздумуючи взяла її. Минулого літа я часто брала цю водичку з собою в сумку. Отож якщо вам цікаво почути про всі плюси і мінуси - продовжуйте читати далі :)





Від виробника: Вода освіжає обличчя та тіло, зволожує та матує шкіру. Містить екстракти лайму, алое та білого чаю.  

Спосіб застосування: Розпорошити на шкіру обличчя та тіла, тримаючи флакон вертикально на відстані 15-20 см. Вода може застосовуватись в будь-який час для зволоження шкіри та закріплення макіяжу протягом дня. 

Плюси: 
1. Так, вода і справді освіжає. 
2. Має приємний аромат зеленого чаю з лаймом. 
3. Після розпилення на тіло відчуття наче щойно нанесли крем. 
4. Шкіра зволожена і не липка. 
5. В складі на четвертому місці алантоїн* - непогано.
6. Бюджетна ціна
7. Продукт українського виробництва
8. Зручна баночка, в яку потім можна зробити ще водичку :)

Примітка* Алантоїн зволожує і пом'якшує, що у свою чергу робить кератин в шкірі більш м'яким, еластичним. Ця властивість допомагає шкірі відновлюватися швидше і сприймати зволожуючі компоненти більш ефективно, що робить продукцію, що містить алантоїн незамінною для сухої шкіри, а так само корисною для лікування ран, опіків і шрамів. Він так само ефективний проти сонячних опіків, обвітрювання губ, обморожень, попрілостей, і інших роздратувань на шкірі. Навіть якщо у вас немає настільки яскраво виражених проблем зі шкірою, вам теж буде корисна продукція, яка містить Алантоїн, оскільки він сприяє пом'якшенню шкіри, робить її гладкою і бархатистою, підтримуючи її здоровою. ( інформація взята з сайту beautyskin) 

Мінуси:
1. У складі на другому місці є PEG-40 Hydrogenated Castor oil*
Примітка* Согласно исследованию, опубликованному в Международном журнале токсикологии, ПЭГ (в том числе ПЭГ-40 Гидрогенизированное Касторовое масло) могут содержать вредные примеси, в ​​том числе: 
1) Окиси этилена (увеличивает заболеваемость матки и молочной железы и лейкемии и рака головного мозга) 
2) в соответствии с экспериментальными результатами National Toxicology Program, 1,4-диоксан, известный канцероген; 
3) ПАУ (Полиароматические углеводороды), как известно, повышающий риск рака молочной железы, свинца, железа и мышьяка. (інформація взята з сайту nomakeup)
2. Все ж подібні косметичні штуки вважаю маркетинговим ходом, до того ж ще й хімічного складу. З таким же ж успіхом можна зробити "свою" водичку з безпечнішим складом. 
Отож, висновок: Цікавий продукт. Але через хімічний склад повторювати точно не буду. Звісно в шалену спеку ми не замислюємось про складові інгредієнти і готові залити себе тонною води в будь-якому прояві.. Отож, будьте уважніше до продуктів, які ви наносити на свою шкіру. 
А ви пробували цю воду? Які ваші враження?

4 коментарі:

  1. Эту водичку не пробовала. Помню увидела её зимой, подумала что на лето надо будет взять, а потом как-то забылось)

    ВідповістиВидалити

  2. Спасибо за пост ))) Особенно не заморачивайтесь по поводу ПЭГ касторового масла, и пользуйтесь на здоровье )))

    ВідповістиВидалити
  3. Я не дуже часто користуюсь такими водичками, але взагалі прискіпливо ставлюсь до засобів, які наношу на обличчя. І тому найчастіше це косметика аптечних марок)

    ВідповістиВидалити
  4. Эльфу очень люблю, надо бы и эту водичку попробовать)

    ВідповістиВидалити