02 листопада 2016

,

Гарні ніжки разом із Scholl

В будь-яку пору року ніжки мають бути доглянутими. Хтось любить ходити в салон на педикюр, хтось просто не любить цим займатись сам. Я відношусь до категорії що любить, вміє і практикує) А допомагає мені в цьому славнозвісна пилка Scholl!
Як і будь-який продукт краси, що наробив шуму, цей також беззаперечно має як прихильників, так і противників. Нікого не буду підтримувати, а просто розкажу про свої враження. 



Пилка Scholl мене підкорила одразу! Вона зручна у використанні, вона легко справляється з поставленою задачею. Потужності її наждачному валику надають 4 батарейки класу АА.

Дуже зручно брати з собою десь в поїздки, відпустку чи у відрядження - пилка надійно закривається кришкою, яка захистить ваші речі від пошкодження. Крім того, нею неможливо собі нашкодити. Адже при сильнішому натисканні на шкіру - процес зупиняється. 


Використання. Пилка Scholl використовується тільки на суху шкіру. З вологої вона просто нічого не зішкребе.. 
Зробивши процедуру, я очищую шкіру. Дуже класно потім зробити ванночку для ніг, розпарити і пом'якшити шкіру ніжок. Можна додати улюблені аромати ефірних олій, морську сіль і пінку для ванн... Вже на власний розсуд)


Вже після очищення, на суху шкіру я наношу крем для ніг також від марки Scholl. Він не менш чудовий! В міру жирний, приємної консистенції - прекрасно живить шкіру. В складі алое вера та авокадо. Також можу похвалити формат упаковки - зручно і надійно.


До пилки можна придбати запасні валики. Це однозначно зручно! По-перше, краще поміняти валик, ніж цілу пилку. По-друге, пилкою можна користуватись всією сім'єю - просто кожен, в цілях гігієни, матиме свій власний валик)

Отож, хотілося би наостанок зазначити ще два нюанси. Перший - пилкою користуюся давно, але рідний валик ще не міняла на запасний, бо немає потреби. Другий не такий оптимістичний - пилка трохи шумна.. Тож з усіх плюсів і одного маленького мінуса - кожен зробить свій висновок.

Поділіться враженнями про використання Scholl :)

0 коментарі:

Дописати коментар