22 лютого 2017

, ,

Смаколики від Dobre Mylo. Рослинне мило "Томат"

Привіт! Сьогодні хочу вам розказати про органічний догляд за тілом та обличчям..
Останнім часом натуральна косметика стає все більш популярнішою. І це не дивно, адже природні компоненти піклуються про наше тіло набагато турботливіше і безпечніше, аніж продукція з полиць косметичних супермаркетів. Отож, знайомтесь - це натуральна косметика ручної роботи Dobre Mylo ♡

Всю цю красу створює Аліна Тітаренко . Складові для кожної продукції абсолютно натуральні та екологічно чисті. Збирається це багатство далеко від міст в Київській та Полтавській областях, а також на Закарпатті.
На даний момент, асортимент Dobre Mylo достатньо великий. Серед виробів HandMade можна знайти натуральне мило , рідкі шампуні , тверді шампуні , бальзами для волосся та бельді .

Отож, розкажу вам про свої враження від користування рослинного мила Томатне 


Це мило ідеально підійде для проблемної та жирної шкіри. Мило підсушує висипання, зменшує акне і забирає жирний блиск. Моїй комбінованій і чутливій також добре підійшло. Я використовую це мило щоранку - підсушує недоліки і дійсно зменшує їх розмір. Якщо вам знайомі такі проблеми, як періодичні підшкірні висипання, ви зрозумієте.. 

В складі томатного мила є:
➤ Рафінована олія кокоса
➤ Нерафінована олія какао
➤ Олія насіння розторопші власного виробництва
➤ Нерафінована олія насіння соняшника
➤ Олія авокадо
➤ 3% олія ши
➤ В якості добавок - помідори-чері, свіжовичавлений сік селери, сухі трави базилік та чебрець, мацерат томатів власного виробництва, домашнє коров'яче молоко та натуральний шовк.



При використанні, для кращого результату, збити мило в пінку і нанести масажними рухами на обличчя. За 20-30 секунд змити водою комфортної температури. Можна використовувати спеціальні губки для ефекту пілінгу. 

Використання натурального мила однозначно подобається моїй шкірі. Наразі, я не використовую для вмивання нічого іншого. Кусочок мила досить великий і економічний. Аромат, як на мене, нейтральний. Тож, якщо ви не любите ароматні віддушки в косметиці, цей варіант саме для вас 😉

Розкажіть, чи подобається вам натуральна косметика? Чи пробували щось з асортименту Dobre Mylo ?

Сторінки в соц.мережах Vkontakte  Facebook  Instagram
                                                                               Продукція надана для 
                                                                             незалежного тестування 

2 коментарі:

  1. Мне нравится натуральная косметика! С маркой мало знакома, но все, что пробовала-понравилось! Спасибо за отзыв!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що завітала) мені також подобається ця продукція, а головне, що я бачу результат.

      Видалити